• Úvodní strana
  • Recepty
    • Maso
    • Snídaně nebo večeře
    • Polévky
    • Houby
    • Zelenina
    • Děti...
    • Pečení
    • Dorty
    • Řezy a cukroví
    • Mikrovlnná trouba
  • Oslavy
    • Den po té...
    • Drinky
    • Kanapky
    • Chlebíčky
    • Pomazánky
    • Velikonoce
  • Rady...
    • Antioxidanty
    • Nakrmte mozek
    • Co jste možná nevěděli ...
  • Zvěrokruh
    • Využijte sílu měsíce
    • Čtyři živly
  • Byliny
    • Bylinky
    • Bylinky proti stárnutí
    • Bylinky v kuchyni
    • Rady báby kořenářky
  • Biorytmy
    • Biologické hodiny
    • Biorytmus a hubnutí
    • Biorytmus krásy
  • FOTO dorty a cukroví
    • Dorty svatební
    • Dorty dětské
    • Dorty - naháč
    • Dorty
    • Fotogalerie dortů a cukroví
    • Archiv
  • Kontakt
  • Cookies

houby

Rozeznáváme houby ze sběru ve volné přírodě a houby pěstované uměle. Houby obsahují velké množství vody, bílkovin jako zelenina a vitamin D.

Houby připravujeme smažené v trojobalu, opékáme na slanině, dusíme. Podáváme jako hlavní jídlo nebo použijeme jako přísadu k masu či do polévek.

  • Toust s žampiony
  • Plněné žampiony
  • Smažené žampiony
  • Sendvič portobelo


BB recepty & rady


dobrůtky






Oblíbené odkazy

  • Sluneční a Moto brýle Nannini
  • Klub Stolárna Frýdek Místek
  • Kvalitní tmely a lepidla
Toust s žampiony a hermelínem
Plněné žampiony
Smažené žampiony
Žampiony plněné masem
Sendvič portobelo

Copyright © 2010 Jana Babicová|E-mail jana.babicova.63 @ seznam.cz|
UPOZORNĚNÍ: Všechny fotografie na těchto stránkách uveřejněné podléhají autorskému právu.