játrové knedlíčky

polévka s játrovými knedlíčky


SUROVINY:

2 tvrdé housky
1 cibule
150 g kuřecích jater
125 ml vlažného mléka
2 vejce
1 stroužek česneku
sůl, pepř
1 lžíce majoránky

PŘÍPRAVA:

Housku nakrájíme na kostičky a namočíme. Játra odblaníme, rozmixujeme, přidáme ostatní suroviny a koření. Vypracujeme těsto, podle potřeby zahustíme strouhankou. Tvarujeme malé knedlíčky , které vaříme ve vývaru asi 20 minut. podáváme v polévce zdobené posekanou pažitkou či petrželkou. Můžeme nechat okapat a vložit do mražáku na příště.

HLASOVÁNÍ K RECEPTU

Hodnocení jako ve škole
průměr: 1.57hodnoceno: 14x

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK:

jméno: vepište prosím výsledek:
dva minus jedna =

PŘÍSPĚVKY - DISKUSE:

BB recepty & rady


dobrůtky






Oblíbené odkazy