pomazánka čabajková
1/8 másla
2 tavené sýry
2 vejce na tvrdo
1 polévková lžíce hořčice
vegeta
sůl, mletý pepř
čabajka popř. gombasecká
PŘÍPRAVA:
Klobásu po vychlazení nastrouháme. Ušleháme máslo s taveným sýrem, přidáme nastrouhaná vejce, hořčici, vegetu, sůl, pepř a klobásu. Vše pořádně promícháme. Budeme-li konzumovat hned přidáme i nakrájenou cibuli. V případě delšího skladování by nám cibule zhořkla. Zdobíme na kolečka rohlíků, nebo vykrájené chleby či tousty..
Hodnocení jako ve škole | |
průměr: 1.74 | hodnoceno: 34x |
PŘÍSPĚVKY - DISKUSE:
pawlas
2012-03-09 18:44:34 (id=398)
Jana
2011-01-30 13:15:05 (id=359)
jerry
2011-01-30 12:59:41 (id=358)