pomazánka krůtí
SUROVINY:
1 cibule
50 g másla
200 g masa z krůty vařené či pečené
pepř
sůl
hořčice
worcesterská omáčka
nakrájená kyselá okurka
PŘÍPRAVA:
Na másle zpěňte jemně nakrájenou cibulku, přidejte na masovém strojku namleté maso, přisolte, je-li třeba, podlijte trochou vývaru a po krátkém povaření odstavte z ohně a dejte vychladnout.
Do vychládlé masové směsi přimícháme hořčici, nadrobno nasekané okurky, worcesterskou omáčku a opepřete.
Podávejte na ogrilované bagetě, ozdobte zeleninou.
Pomazánku můžete namazat na kolečka rohlíků, nebo veky.
Podle chuti ozdobte plátkem rajčete, okurky apod. a ihned podávejte.
Hodnocení jako ve škole | |
průměr: 0 | hodnoceno: 0x |