domácí Bailey's

SUROVINY:

2 plechovky slazeného kondenzovaného mléka
500 ml rumu
200 ml smetany ke šlehání

PŘÍPRAVA:

Plechovky s mlékem vložte neotevřené do hrnce s vodou, přiveďte k varu a vařte při mírné teplotě asi 1,5 hodiny. Vyjměte a nechejte zchladnout.
Pak teprve plechovky otevřete a jejich obsah vlijte do mixeru.
Za postupného přilévání rumu a smetany ušlehejte jemný krémovitý likér.
Domácí Bailey´s podáváme nejlépe ve vychlazených sklenkách.

HLASOVÁNÍ K RECEPTU

Hodnocení jako ve škole
průměr: 1hodnoceno: 2x

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK:

jméno: vepište prosím výsledek:
šest plus jedna =

PŘÍSPĚVKY - DISKUSE:

BB recepty & rady


dobrůtky






Oblíbené odkazy