hovězí biftek

hovězí biftek


SUROVINY:

150g hovězí svíčkové
sůl
pepř
1 lžíce másla
1/2 lžíce hladké mouky
olej
zeleninová obloha

PŘÍPRAVA:

Maso naklepeme hranou dlaně, okořeníme solí a pepřem. Steakovou pánvičku rozpálíme, rozehřejem olej a maso opečeme z obou stran. Maso odložíme bokem do termo nádoby.
Do pánvičky vložíme kuličku smíchanou z másla a mouky, pozvolna rozpustíme. Přidáme kapku koňaku, worcesterskou omáčku a trochu smetany, abychom vytvořili omáčku na přelití masa.
Jako oblohu použijeme zeleninu, orestované žampiony nebo hranolky - dle vaší chuti.

HLASOVÁNÍ K RECEPTU

Hodnocení jako ve škole
průměr: 1hodnoceno: 6x

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK:

jméno: vepište prosím výsledek:
pět plus čtyři =

PŘÍSPĚVKY - DISKUSE:

BB recepty & rady


dobrůtky






Oblíbené odkazy