Vepřová paštika

SUROVINY:

1000 g vepovho boku
3 strouky esneku
2 bobkov listy erstv
trochu tyminu
erstv mlet pep
1/2 hrnku blho vna
1/4 hrnku brandy
2 cel anzy

PPRAVA:

Vepov bok nakrjejte na pltky a vlote do peke.
Strouky esneku rozdrte s moskou sol a touto sms potete jednotliv pltky vepovho.
Pidejte koen, vno a brandy. Pmo na maso dejte pec papr.
Cel pek zabalte do alobalu a pete pi 150C 3 hodiny.
Upeen maso natrhejte do mixeru - pulzujte.
Pidejte 2-3 lce vy z peen, doshnete tm jemnj strukturu.
10-12 dn vm vydr v lednici, nebo ji zamrazte.

Jako plohu mete podvat vestkov povidla.
Odkrojte z toust krku, rozvlejte a pak upete v troub.

SUROVINY - vestkov povidla:

1 hrnek suench vestek
1 hrnek ervenho vna
2 liky cukru
troka mletho hebku

PPRAVA:

Veker suroviny na povidla povate.

HLASOVÁNÍ K RECEPTU

Hodnocení jako ve škole
průměr: 1hodnoceno: 1x

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK:

jméno: vepište prosím výsledek:
čtyři plus dva =

PŘÍSPĚVKY - DISKUSE:

BB recepty & rady


dobrůtky






Oblíbené odkazy