Vepřová paštika
SUROVINY:
1000 g vepovho boku
3 strouky esneku
2 bobkov listy erstv
trochu tyminu
erstv mlet pep
1/2 hrnku blho vna
1/4 hrnku brandy
2 cel anzy
PPRAVA:
Vepov bok nakrjejte na pltky a vlote do peke.
Strouky esneku rozdrte s moskou sol a touto sms potete jednotliv pltky vepovho.
Pidejte koen, vno a brandy. Pmo na maso dejte pec papr.
Cel pek zabalte do alobalu a pete pi 150C 3 hodiny.
Upeen maso natrhejte do mixeru - pulzujte.
Pidejte 2-3 lce vy z peen, doshnete tm jemnj strukturu.
10-12 dn vm vydr v lednici, nebo ji zamrazte.
Jako plohu mete podvat vestkov povidla.
Odkrojte z toust krku, rozvlejte a pak upete v troub.
SUROVINY - vestkov povidla:
1 hrnek suench vestek
1 hrnek ervenho vna
2 liky cukru
troka mletho hebku
PPRAVA:
Veker suroviny na povidla povate.
Hodnocení jako ve škole | |
průměr: 1 | hodnoceno: 1x |