rychlokvašáky

okurky - rychlokvašáky


SUROVINY:

okurky 9-15cm
kopr
hořčičné semínko
nové koření
celý pepř
vinné listy

NÁLEV:
1l octa
4l vody
200g soli
150g cukru nebo 20 tabletek sacharinu

PŘÍPRAVA:

Na dno sklenic dáme kopr, koření a vinné listy. Okurky umyjte, propíchejte a naskládejte do sklenic nebo kameninových nádob.
Kopr provrstvíme po celé výšce. Odměřené přísady na nálev přiveďte k varu a vařícím nálevem zalévejte okurky.
Po třech dnech jsou proleželé.

HLASOVÁNÍ K RECEPTU

Hodnocení jako ve škole
průměr: 1.38hodnoceno: 29x

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK:

jméno: vepište prosím výsledek:
jedna plus jedna =

PŘÍSPĚVKY - DISKUSE:

Jana
2017-08-14 17:55:08 (id=435)
jdu na to :-)
vlasta
2012-01-24 10:09:49 (id=395)

BB recepty & rady


dobrůtky






Oblíbené odkazy